Vi er din lokale ejendomsmægler

NIKOLAI VLASMAN, EJENDOMSMÆGLER MDE

I marts 2009 startede jeg som trainee hos en lokal mægler i Fredensborg. Siden har Fredensborg og omegn været mit fokus. Det er derfor med stor glæde at kunne tilbyde mine ydelser i egen butik fra 1. marts 2022. Jeg er stolt af at kunne kalde mig for én af de lokale ejendomsmæglere i Fredensborg og jeg glæder mig til at hjælpe endnu flere med at få boligdrømmene til at gå i opfyldelse.

Gennem årene har jeg solgt alt fra den lille studielejlighed, til den gode familievilla og fine landejendomme. Uanset størrelse og pris, sætter jeg en ære i at yde en personlig og tilpasset service og rådgivning.

Vi er her for at hjælpe dig!

METHEMARIA ELENOR, SAGSKOORDINATOR

Fredensborg er til dels min hjemby, da jeg er opvokset her og jeg har et kært forhold til byen. Til trods for, at jeg er flyttet til Hillerød har jeg bevaret min interesse for Fredensborg og byens fine historier.

Jeg sætter en stor ære i at gøre boligsalget helt klart.

Det starter med indhentning af alle relevante dokumenter, koordinering med sælger om boligens detaljer og herefter udarbejdelse af en salgsopstilling der danner grundlag for salget. Derudover sørger jeg for opsætning af en skarp boligpræsentation med tekst og billeder, så boligen viser sig fra sin bedste side.

Har din bolig i forbindelse med fotografering brug for et friskt pust, er det også her jeg træder til med boligstyling.

Når handlen er i hus, sørger jeg for at følge papirarbejdet helt til dørs.